Aanbod Informatie Mail ons Bel ons

Informatie

Autobedrijf de poel

Patrick Boot, al jaren actief in het importeren van youngtimers en exclusieve auto's, wat begonnen is als hobby, is nu een serieuze onderneming.

Met meer dan 15 jaar professionele ervaring in de aanschaf van auto’s weten wij exact waar wij op moeten letten. Ieder merk heeft zo zijn eigen kenmerken. En deze nemen wij met extra zorg onder de loep. Bij ons is de bemiddeling en het transporteren van uw droomauto in veilige handen, dat kunnen wij u garanderen. Omdat wij ons uitgebreide netwerk goed inzetten en onze talen prima spreken is het vinden van uw droomauto slechts een kwestie van tijd.

Regelmatig rijden wij met de oprijwagen door Europa. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Daarnaast hebben wij, zoals gezegd, een groot aantal contacten die wij voor een vooronderzoek in kunnen zetten. Zo zijn wij er zeker van dat de potentiële auto aan onze zeer hoge kwaliteit eisen voldoen.

Graag willen wij ons aanbod aan u laten zien en u graag verder helpen met uw specifieke zoekvraag.

Heeft u nog  vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. En uiteraard bent u ook van harte welkom om ons op onze locatie te komen bezoeken.