Bekijk onze facebookpagina LinkedIn
Aanbod Informatie Mail ons Bel ons

Informatie

Autobedrijf de poelBij ons kunt u terecht voor zowel de import als verkoop van Youngtimers, maar ook exclusieve of zeer bijzondere auto’s en meer. Bent u op zoek naar dat ene exclusieve model? Of specifieke auto met een lage kilometerstand? Als professionals en experts op al deze gebieden kunnen wij u zeer zeker van dienst zijn. Ook voor de meer gangbare auto’s bent u bij Autobedrijf De Poel aan het juiste adres.

Geschiedenis Autobedrijf De Poel

Het ontstaan van ons bedrijf is wat u een klassiek voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby kunt noemen. Autobedrijf De Poel is in 2006 uiteindelijk als professioneel bedrijf van start gegaan. In die tijd werkten wij voornamelijk met de Mercedes W126 en W123. Later kwam daar ook de Mercedes W124 bij. Het duurde niet lang voordat wij concludeerden dat er in het prachtige Zwitserland de allerbeste exemplaren te vinden waren.

En dus besloten wij deze auto’s te importeren. Dat deden wij overigens zelf, zodat we gelijk een ultieme testrit naar Nederland konden maken. Eenmaal in Nederland aangekomen gingen wij direct met de auto’s aan de slag en maakten deze prachtige exemplaren volledig uniek en zo goed als nieuw. Terwijl wij dit werk met veel passie en plezier uitvoerden, bouwden wij een enorm netwerk op. Deze bestond uit betrouwbare klanten die ons inlichtingen gaven en ons op de mooiste exemplaren wezen.

Helaas, na het torpederen van de Oldtimer regeling door de Nederlandse regering stortte de markt volledig in. Maar uiteraard lieten wij het daar niet bij zitten! De contacten uit ons uitgebreide netwerk werden ingelicht en wij verschoven de handel naar import van Youngtimers en exclusieve auto’s. Een volledig nieuw concept was geboren.

Autobedrijf De Poel nu

En dat concept voeren wij nog steeds, met passie en plezier. Naast de import en verkoop van de Youngtimers en exclusieve en bijzondere auto’s gaan wij ook voor u op zoek. Wij vinden voor u die ene speciale auto met een heel lage kilometerstand, terwijl wij dit alles aanvullen met meer gangbare auto’s.

Voordat wij de auto’s naar Nederland importeren, worden deze door ons persoonlijk ter plaatse beoordeeld. Daarnaast verzorgen wij het gehele traject. Dus van aankoop, transport, eventuele reparaties tot invoer regelen wij allemaal.

Met meer dan 10 jaar professionele ervaring in de aanschaf van auto’s weten wij exact waar wij op moeten letten. Ieder merk heeft zo zijn eigen zwakke plekken. En deze nemen wij met extra zorg onder de loep. Bij ons is de bemiddeling en het transporteren van uw droomauto uit Zwitserland in veilige handen, dat kunnen wij u garanderen. Omdat wij ons uitgebreide netwerk goed inzetten en onze talen prima spreken is het vinden van uw droomauto slechts een kwestie van tijd.

Iedere week rijden wij met de oprijwagen naar Zwitserland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Daarnaast hebben wij, zoals gezegd, een groot aantal contacten die wij voor een vooronderzoek in kunnen zetten. Zo zijn wij er zeker van dat de potentiële auto aan onze zeer hoge kwaliteit eisen voldoen.

Wat is onze werkwijze?

Onze werkwijze is heel effectief en efficiënt en gaat als volgt:

Wij hebben als doel u alleen eerlijke en volledig gedocumenteerde auto’s aan te bieden. Wij vinden namelijk dat een tevreden klant veel belangrijker is dan een goed verkoopresultaat. Dus bent u op zoek naar die ene speciale auto?  Wij zullen hem zeker voor u vinden.

Heeft u nog  vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. En uiteraard bent u ook van harte welkom om ons op onze locatie te komen bezoeken.